Javna tribuna
Knjige Nakupovalna košarica
Pogoji naročanja

Sabrina Meško: ZDRAVILNA MUDRA

Avtor(ji): Sabrina Meško

Priročnik za starodavno umetnost muder - položajev dlani za zdravljenje duše, telesa in uma - prinaša enostaven, učinkovit in preverjen starodavni način za boljše počutje, trdnejše zdravje in daljše življenje. Vsebuje namreč 52 kratko opisanih in nazorno prikazanih vaj mudrajoge, ki se jih lahko nauči vsakdo, izvajamo pa jih lahko kjerkoli in kadarkoli. Za lažji začetek so na voljo tudi seminarji, ki jih vodi avtorica. V Sloveniji so seminarji mudrajoge na vsakih nekaj mesecev.

Format: 21 × 26 cm, 148 strani, večbarvni tisk, trda vezava

 

 

CENA: 25,00 €
v ceno je vključen 5 % DDV

Izdelek je razprodan


Prevod: Kristofer Meško
Risbe in simboli: Kiar Meško

S priročnikom, ki je svetovna novost, nam slovenska doktorica alternativne medicine podarja 52 preizkušenih vaj za boljše počutje, energijo in notranjo moč. Preprostih vaj "mudrajoge" za uravnovešenje telesa, duha in uma se lahko nauči vsakdo brez omejitev. Izvajamo jih lahko kjerkoli in kadarkoli. Že po nekaj minutah vadbe občutimo pozitivno spremembo.

Doslej prikrite starodavne tehnike je Sabrini Meško zaupal Jogi Bhajan, edini mojster bele tantrajoge na svetu. Zaupal ji je nalogo, naj jih razširi po svetu, zato je avtorske pravice za vse države razen za rodno Slovenijo prenesla na založbo Random House iz New Yorka.

Tehnike, kratko, natančno in razumljivo predstavljene v tej knjigi, dajejo ključ za odklepanje neomejenih moči v nas. Po njenem prepričanju smo se namreč rodili z vso notranjo opremo, ki jo potrebujemo za osrečujoče življenje, le odkriti in razviti jo moramo. Knjiga o mudrah je torej hitri priročnik "za spoznavanje naših svetih moči in njihovo osvoboditev".

Mudre sproščajo in preusmerjajo energijo v našem telesu, kar dobrodejno spodbuja možganske centre, živčevje in notranje organe. Z njihovim izvajanjem trajno koristimo celotnemu žleznemu, živčnemu, mišičnemu in telesnemu sestavu nasploh. Knjiga na kratko predstavi tudi vizualizacijo ter pomen dihanja in zdravilnih barv za večjo učinkovitost muder.

Opis vsake mudre z navodili za njeno izvajanje podpira nazorna fotografija, na kateri avtorica prikazuje pravilen položaj rok in prstov. Vsak opis dopolnjujejo napotki za pravilno dihanje, nekatere vaje so opremljene tudi z ustrezno mantro.

Mudre so razdeljene v tri vsebinske sklope (duša, telo, um). Izmed tistih za dušo velja omeniti mudre sreče, ljubezni, zaupanja, modrosti, zadovoljstva, uspevanja, pomoči v težavnih okoliščinah, nežnosti in nasveta. Z mudrami za telo poskrbimo za zdravje, mladost, energijo, močne živce, prepre??evanje stresa, zdravo srce in prsi, preseganje zasvojenosti, dolgoživost in neutrudnost. Mudre za um prispevajo k močnemu značaju, neustrašnosti, sproščanju občutka krivde, potrpežljivosti, umiritvi uma, bistremu umu, močni samozavesti, preseganju jeze, ravnovesju duha in sočutju.

S svojim znanjem Sabrina Meško pomaga tudi zvezdnikom iz sveta zabavništva. Z njeno pomočjo je, denimo, slavna Madonna spremenila svoj umetniški izraz.

POGLAVJA: Navodila, Meditacija, Zbranost, Osredotočenost oči, Dihanje, Čakre, Čakre v telesu, Električni tokovi, Zdravilne barve, Avra, Pozitivna potrditev in molitev, Mantra, Dlani, Vizualizacija, Duša, Telo, Um.