Javna tribuna
Knjige Nakupovalna košarica
Pogoji naročanja

Jana Debeljak, Dora Debeljak: PREDAH V GIBANJU

Avtor(ji): Jana Debeljak, Dora Debeljak

Avtorici pripovedujeta zgodbo svojih življenj, zgodbo, ki se dogaja v treh različnih časih in v treh različnih deželah istočasno. kot pravita sami, ''je ta zgodba naravnost disleksična, ker se dogaja povsod hkrati in ne pozna vrstnega reda. Na začetku še noče pokazati svoje končne podobe.'' Menita, da je gotovo prav zato izbrala njiju, da jo popeljeta v svet in življenje, ker sta obe dislektični in se jima zato zgodba lahko razkriva intuitivno po telepatskih ali kdovekakšnih poteh. Osebe povezuje v vsem razumljivem jeziku glasbe že skoraj pozabljenih, a znova rojenih melodij z najnovejše zgoščenke ansambla Westlife.

Format: 21 × 16,5 cm, 179 strani, enobarvni tisk, trda vezava

 

NA ZALOGI SAMO ŠE NEKAJ IZVODOV!

 

CENA: 15,00 €
v ceno je vključen 5 % DDV

Izdelek je na voljo

št. izvod ov



Avtorici se sprašujeta, koliko življenj preživimo na poti k večnosti in koliko vzporednih življenj pravzaprav živimo naenkrat, s ključnimi sopotniki, s katerimi smo že živeli enkrat ali večkrat v bolj ali manj oddaljenih prejšnjih življenjih, v istih ali različnih krajih tega sveta. Njuna zgodba, kot pravita, noče znanstvene razlage, ampak želi izraziti samo sebe, tako kot je. Nima namena prepričevati ali dokazovati tistega, česar znanost v tem trenutku še ne zna dokazati. Lahko pa le pomaga vsakemu izmed nas poiskati pot k duhovnemu bistvu in najti svojo resnico. Morda pa je njen namen samo v tem, da se izrazi nekaj, kar je dozorelo skozi čas in se je moralo udejaniti prav zdaj in prav tukaj, z natančno temi ljudmi, ker je napočil tisti trenutek, ko so pretekli vzroki izzvali sedanjo posledico.

Avtorici sta svojo zgodbo povezali z več zgodbami - TV oddajami na TV Pika: Talenti oseb z disleksijo; Gost: dr. Jan Erik Sigdell (pogovor o reinkarnaciji), Kako vsak vidi svoj svet ..... vmes pa vpletli svoj čustven odnos do fantov iz glasbene skupine Westlife, Dorino resnično in sanjsko potovanje na Irsko, Janino zaljubljenost v Marka, Dorino irsko življenje