Javna tribuna
Knjige Nakupovalna košarica
Pogoji naročanja

Tonka Tacol, Božena Šupšakova: LIKOVNI RAZVOJ IN SIMBOL V VIZUALNI KOMUNIKACIJI OTROKA

Avtor(ji): Tonka Tacol, Božena Šupšakova

Znanstvena monografija, ki celovito obravnava likovni razvoj otroka in mladostnika od prvega leta njegove starosti pa vse do let, ko se njegov likovni razvoj ustavi,je priročna pomoč vzgojiteljicam/vzgojiteljem in učiteljicam/učiteljem. Avtorici sta priznani likovni pedagoginji, univerzitetni profesorici likovne didaktike. Besedilo spremljajo številne reprodukcije likovnih izdelkov otrok iz vrtcev ter osnovnih in srednjih šol. Izbrano slikovno gradivo predstavlja vse značilnosti in zmožnosti otrokovega likovnega izražanja na posamezni stopnji njegovega razvoja.

 

Darilo ob nakupu: knjiga PSIHOLOŠKA PODLAGA VIZUALNE UMETNOSTI.

 

CENA: 34,00 €
v ceno je vključen 5 % DDV

Izdelek je na voljo

št. izvod ov



Znanstvena monografija, ki celovito obravnava likovni razvoj otroka in mladostnika od prvega leta njegove starosti pa vse do let, ko se njegov likovni razvoj ustavi, je priročna pomoč vzgojiteljicam/vzgojiteljem in učiteljicam/učiteljem pri njihovem spremljanju otrokovega napredka v likovni dejavnosti.. Avtorici sta priznani likovni pedagoginji, univerzitetni profesorici likovne didaktike. Besedilo spremljajo številne reprodukcije likovnih izdelkov otrok iz vrtcev ter osnovnih in srednjih šol. Izbrano slikovno gradivo predstavlja vse značilnosti in zmožnosti otrokovega likovnega izražanja na posamezni stopnji njegovega razvoja.

Za to edinstveno monografijo, ki je namenjena vzgojiteljem, učiteljem ter tudi vsakomur, ki se z ukvarja z likovno dejavnostjo in ga likovni razvoj otroka in mladostnika zanima, lahko trdimo, da je edina slovenska monografija, ki to problematiko celovito in nazorno predstavlja.