Javna tribuna
Knjige Nakupovalna košarica
Pogoji naročanja

Charlotte Roche: Vlažne cone

Roman

Avtor(ji): Charlotte Roche

Po neuspešnem intimnem britju leži 18-letna Helen na internem oddelku bolnišnice Maria Hilf. Tam se posveča tudi tistim delom svojega telesa, ki običajno veljajo za nedekliške. »Vlažne cone« pripovedujejo neverjetno divjo zgodbo prav tako sladostrastne kot ranljive junakinje.

Format: 13,6 × 20,8 cm, 200 strani, broširana vezava

 

FB

Pridružite se nam na Facebooku in delite vaše mnenje z nami!

Oglejte si nekaj strani iz knjige
(za listanje potrebujete Acrobat Reader)

 

CENA: 20,00 €
v ceno je vključen 5 % DDV

Izdelek je na voljo

št. izvod ov



Roman Vlažne cone je ekskurzija k zadnjim tabujem sedanjosti. Pogumno, brezobzirno in provokativno se upira higienski histeriji in sterilni estetiki, ki ju razglašajo mediji, in uveljavljenemu ravnanju s telesom ženske in z njeno seksualnostjo.

Nobena knjiga v zadnjih letih ni vzbudila toliko pozornosti, kot ta. Doživela je uničujoče ocene, nerazumevanje in povzdigovanje v nebo. Vzpodbudila je razpravo, njeno besedilo pa so uprizorili tudi v gledališču.

Roman Vlažne cone so prevedli v več kot 30 jezikov – to je edinstvena zgodba o uspehu!

 

O AVTORICI

charlotte roche

Charlotte Roche se je rodila leta 1978 v kraju High Wycombe v Angliji. Odraščala je v Nemčiji, kamor se je preselila s starši. S sedemnajstimi leti je imela svoj rokovski bend, pri dvajsetih pa je bila že TV voditeljica. Delala je na TV postajah, Viva, ZDF, Arte idr., za svoje delo pa je prejela številne nagrade, mdr. nagrado Grimme in Bavarsko TV nagrado.


Člani-ce Kluba Paparica imajo poleg tega še Klubski popust.

Klub Paparica

10 % POPUST ZA ČLANE KLUBA PAPARICA! Včlanite se tukaj >>

Članstvo v Klubu Paparica je brezplačno in omogoča članom ugoden nakup knjig založbe Debora. Prosimo vas, da člansko številko vpišete ob vsakokratnem (spletnem) naročilu v razdelek "mnenja, pripombe, želje".