Javna tribuna
Knjige Nakupovalna košarica
Pogoji naročanja

Annalee Levine, Jana Johnson, Arlene Hamilton Stewart: KNJIGA KVIZOV O ROMANCAH IN LJUBEZNIH ZA NAJSTNICE

Avtor(ji): Annalee Levine, Jana Johnson, Arlene Hamilton Stewart

Katerih deset stvari fantje iščejo pri dekletih? Kakšen je tvoj ljubezenski slog? Ali mu je pametno dati še drugo priložnost? Vsi radi rešujemo kvize o sebi, ta knjiga pa je posvečena tistemu, kar te najbolj zanima: tvojemu ljubezenskemu življenju. S pomočjo te zbirke petih zares pikantnih kvizov boš raziskovala ljubezenske težave in stališča na popolnoma oseben način. Knjiga kvizov o romancah in ljubeznih za najstnice ti pomaga ugotoviti, kdo je primeren za fanta, kdo pa le za prijatelja, kako se izogniti slabim zmenkom in kako ravnati, kadar si zatreskana. Ti poglobljeni kvizi, ki ti dajo misliti, te bodo skozi zapleteni svet najstniških romanc (ki pa so vredne vsega truda!) popeljali od začetka do konca neke zveze.

Format: 12,7 × 18 cm

Št. strani: 248

 

Oglejte si nekaj strani iz knjige
(za listanje potrebujete Acrobat Reader)

 

CENA: 16,00 €
v ceno je vključen 5 % DDV

Izdelek je na voljo

št. izvod ov



Namen knjige kvizov, ki sta jo napisali najstnici zato, da bi svoje izkušnje posredovali vsem najstnicam, katere stopajo na pot romantike in ljubezni, noče vsiljevati njunih pogledov na ta čudoviti in razburljivi del življenja vsake mladostnice, ampak želi, da na podlagi njunih zgledov vzbuditi v mladih bralkah razmišljanje in sposobnost presoje o zelo aktualnih temah.

V uvodu k njuni knjigi sta mladi avtorici zapisali:

''Misliva, da je najstništvo že samo po sebi naporno – vse te fizične spremembe, šola, starševski liki in vse drugo. Če pa k temu dodaš še najstnika, ki se zaljubi v drugega najstnika, se pojavi skoraj nešteto popopranih ljubezenskih tegob. Kot dve običajni najstnici sva doživeli marsikaj; če se ni zgodilo nama, se je pa najinim prijateljicam. Veva, da sanjarije o fantih zdaj igrajo pomembno vlogo v vašem življenju – zato želiva, da si v svoj »računalnik« shranite najine izkušnje.

V tej knjigi lahko pričakujete vse, od kviza z naslovom »Katerih deset stvari si želi fant od dekleta?«, problemov kot je »Grozno! Moja družina ga sovraži! Lahko resnična ljubezen zmaga?«, »Ali razmerja na daljavo lahko uspejo?«; od različnih ljubezenskih razmerij do opisov šolskih plesov – naslednje strani sva napolnili s poglobljenimi kvizi, ki dajejo misliti in raziskujejo zapleteni svet najstniških romanc.

Drage najstnice! Upava, da se boste ob branju te knjige zabavale prav tako, kot sva se midve zabavali ob pisanju. In ne pozabite, v ljubezni ni preveč pravil. Če se vam zdi prava, potem verjetno tudi je!

Zdaj pa se vrzite v kvize,
Annalee in Jana.''