Javna tribuna
Učila Nakupovalna košarica
Pogoji naročanja

Mirko Slosar: PESMI ZA NACKA, avdiokaseta

Avdiokaseta

Avtor(ji): Mirko Slosar

Na avdiokaseti je posnetih 18 otroških pesmic, ki so še zlasti namenjene otrokom v 1. razredu devetletne osnovne šole. Na eni strani traku so posnete v vokalni izvedbi, na drugi strani pa le v instrumentalni spremljavi, ki je otrokom podlaga za samostojno prepevanje pesmic. Pesmice pomagajo otrokom razvijati glasbene sposobnosti in spretnosti, trajno osvojiti glasbena znanja ter pridobiti glasbene izkušnje, ki gradijo glasbeni vrednostni sistem.

 

 

 

CENA: 11,14 €
v ceno je vključen 22 % DDV

Izdelek je na voljo

št. kos ov



Avtor: prof. dr. Mirko Slosar

"Pesmi za Nacka" uvajajo otroke v svet glasbe in prispevajo k razmahu otroške ustvarjalne domišljije. 18 pesmic, posnetih na kaseti, je vsebinsko razvrščenih po letnih časih.

Zbrane pesmi, posnete v vokalni in instrumentalni izvedbi, so posebej namenjene otrokom, ki bodo prestopili šolski prag s šestimi leti. Primerne so tudi za predšolske otroke in starejše učence na razredni stopnji osnovne šole.

Avdiokaseta "pesmi za Nacka" je dopolnilo istoimenskega priročnika, v katerem so posnete pesmi tudi zapisane.

NASLOVI PESMI: Mali modrijan, Šola, Mačka, Dimnikar, Šaljivka, Mavrica, Semafor, Dežuje, Modri Nacek, Jesenska, Tržaška burja, Zimska uganka, Klovni, Pustna koračnica, Pomladna, V parku, Ples, Poletna.