Javna tribuna
Knjige Nakupovalna košarica
Pogoji naročanja

Gabriele Gugetzer, Karin Stahlhut: ASTRORECEPTI. Vodnar

Kuharski recepti za ljubezen, uspeh in srečo

Avtor(ji): Gabriele Gugetzer, Karin Stahlhut

Avtorici v 12 knjižicah (za vsako zvezdno znamenje posebej) najprej povesta nekaj o značilnostih posameznega znamenja in (glede na to) priporočata kuharske recepte za pripravo okusnih predjedi, glavnih jedi in poobedkov. Posebno priporočata tudi recepte za uspeh, ljubezen in srečo. Na koncu predlagata jedilnike za uspeh, ljubezen in srečo. Izbrani recepti iz svetovne kulinarike nam predstavijo veliko zanimivih jedi, za katere morda nismo še nikoli slišali. Knjižice popestrijo zabavne ilustracije.

Format: 14 × 16,5 cm, 96 strani, večbarvni tisk, broširana vezava

 

Oglejte si nekaj strani iz knjige
(za listanje potrebujete Acrobat Reader)

 

CENA: 10,01 €
v ceno je vključen 5 % DDV

Izdelek je na voljo

št. izvod ov»Kot vedno nas tudi v kuhinji vodi želja, da bi na novo odkrili redkev ali bi na vsak način našli še nikoli videno, kot tudi volja in vrlina, da iz poznanega oblikujemo povsem novo. V gospodinjstvu device in študentov to pomeni, da v hipu prebrskamo hladilnik in shrambo ter že kujemo načrt, kaj bi lahko pripravili iz enega jajca in sardin v slanici.«

Tukaj najdete recepte vseh receptov, s katerimi boste ustvarjalnega vodnarja, ki mu ne manjka čuta za soljudi, popeljali po novi poti do ljubezni, uspeha in sreče. Od doma pripravljenega lososa v slanici, ki zagotavlja uspeh, pa vse do skodelic s cr?me au chocolat, s katerimi boste vodnarja zagotovo očarali - izvedeli boste vse, da mu boste lahko postregli zvezde z neba.