Javna tribuna
Knjige Nakupovalna košarica
Pogoji naročanja

Gabriele Gugetzer, Karin Stahlhut: ASTRORECEPTI. Strelec

Kuharski recepti za ljubezen, uspeh in srečo

Avtor(ji): Gabriele Gugetzer, Karin Stahlhut

Avtorici v 12 knjižicah (za vsako zvezdno znamenje posebej) najprej povesta nekaj o značilnostih posameznega znamenja in (glede na to) priporočata kuharske recepte za pripravo okusnih predjedi, glavnih jedi in poobedkov. Posebno priporočata tudi recepte za uspeh, ljubezen in srečo. Na koncu predlagata jedilnike za uspeh, ljubezen in srečo. Izbrani recepti iz svetovne kulinarike nam predstavijo veliko zanimivih jedi, za katere morda nismo še nikoli slišali. Knjižice popestrijo zabavne ilustracije.

Format: 14 × 16,5 cm, 96 strani, večbarvni tisk, broširana vezava

 

Oglejte si nekaj strani iz knjige
(za listanje potrebujete Acrobat Reader)

 

CENA: 10,01 €
v ceno je vključen 5 % DDV

Izdelek je na voljo

št. izvod ov»Ko mi to dovolijo finančno stanje ter gospodinjske in družinske obveznosti, obrnem domačnosti doma hrbet in pustim turoben vsakdan za sabo, da lahko sledim vonju širnega sveta.«

Tukaj najdete recepte vseh receptov za ljubezen, uspeh in srečo, da boste za potovanj željnega strelca ujeli arome velikega širnega sveta, tako da bo lažje prenašal domotožje po tujih deželah. Od italijanskih paninov prek tapasov h krhkemu kolačku z mandljevimi koščki - izvedeli boste vse, da boste lahko strelcu postregli zvezde z neba. Morda pa bo tokrat z veseljem ostal doma?