Javna tribuna
Knjige Nakupovalna košarica
Pogoji naročanja

Gabriele Gugetzer, Karin Stahlhut: ASTRORECEPTI. Škorpijon

Kuharski recepti za ljubezen, uspeh in srečo

Avtor(ji): Gabriele Gugetzer, Karin Stahlhut

Avtorici v 12 knjižicah (za vsako zvezdno znamenje posebej) najprej povesta nekaj o značilnostih posameznega znamenja in (glede na to) priporočata kuharske recepte za pripravo okusnih predjedi, glavnih jedi in poobedkov. Posebno priporočata tudi recepte za uspeh, ljubezen in srečo. Na koncu predlagata jedilnike za uspeh, ljubezen in srečo. Izbrani recepti iz svetovne kulinarike nam predstavijo veliko zanimivih jedi, za katere morda nismo še nikoli slišali. Knjižice popestrijo zabavne ilustracije.

Format: 14 × 16,5 cm, 96 strani, večbarvni tisk, broširana vezava

 

Oglejte si nekaj strani iz knjige
(za listanje potrebujete Acrobat Reader)

 

CENA: 10,01 €
v ceno je vključen 5 % DDV

Izdelek je na voljo

št. izvod ov»Komur je všeč mlačno, temu nisem všeč. Vse druge prisrčno pozdravljam v svojem svetu silovitih čustev. Seveda je moje neprestano iskanje globlje resnice in smisla življenja včasih malce naporno. Pa tudi moja večna strast in ognjevita moč prikličeta marsikatero znojno kapljo na čelo. Vendar ... prek izzivov rastemo, celo prek tistih, skritih v moji kuhinji ...«

Tukaj boste našli recepte vseh receptov, s katerimi boste strastnemu škorpijonu naredili resnično čutno veselje. Od špagetov alla napoletana, ki naj bi navdihnili škorpijonko, do žlahtnega čokoladnega kolača - izvedeli boste vse, kar je pomembno, da popolnoma osvojite zvezdnega škorpijona ... zase.