Javna tribuna
Knjige Nakupovalna košarica
Pogoji naročanja

Dr. Sarah Brewer: JEJ DOBRO, BODI LEPA

S prehrano in življenjskim slogom do skrivnosti lepote. Za odlično počutje od znotraj navzven.

Avtor(ji): Dr. Sarah Brewer

Avtorica številnih knjig o prehrani in zdravju nam v svoji zadnji knjigi razkrije svoje prehranske in lepotne skrivnosti, s katerimi premagamo pogoste lepotne težave, pri čemer izhaja iz prehranske medicine. Za težave od celulita do las brez leska, od podočnjakov do starostnih peg, odkrije, kaj jesti in česa ne, da bomo ohranili svojo lepoto od znotraj navzven.

 


Člani-ce Kluba Paparica imajo poleg tega še Klubski popust.

Klub Paparica

10 % POPUST ZA ČLANE KLUBA PAPARICA! Včlanite se tukaj >>

Članstvo v Klubu Paparica je brezplačno in omogoča članom ugoden nakup knjig založbe Debora. Prosimo vas, da člansko številko vpišete ob vsakokratnem (spletnem) naročilu v razdelek "mnenja, pripombe, želje".

 

 

CENA: 25,00 €
v ceno je vključen 5 % DDV

Izdelek je na voljo

št. izvod ov



Avtorica številnih knjig o prehrani in zdravju nam v svoji zadnji knjigi razkrije svoje prehranske in lepotne skrivnosti, s katerimi premagamo pogoste lepotne težave, pri čemer izhaja iz prehranske medicine. Za težave od celulita do las brez leska, od podočnjakov do starostnih peg, odkrije, kaj jesti in česa ne, da bomo ohranili svojo lepoto od znotraj navzven. Čeprav avtorica s knjigo nagovarja predvsem ženske, je namenjena tudi moškim, saj se pogosto srečujejo z nekaterimi enakimi ali podobnimi težavami kot ženske.

Avtorica svetuje tudi o ključnih super živilih, ki jih je pametno vključiti v svojo vsakodnevno lepotno nego – tako v prehrano kot v izdelke za nego kože, nohtov in las. Poleg tega je knjiga polna nasvetov in smernic glede koristnih prehranskih dopolnil in kozmetičnih tehnik. Knjiga je nabita s prehranskimi nasveti, ki temeljijo na najnovejših znanstvenih dokazih.

 

Vsebina

Uvod                                     6
Super živila za lepši videz      21

Kozmetični salon                  89

Dodatno branje                  156
Stvarno kazalo                   156
Zahvala                             160