Javna tribuna
Knjige Nakupovalna košarica
Pogoji naročanja

Stanley Coren: GOVORITE PO PASJE + KAKO RAZMIŠLJAJO PSI

Avtor(ji): Stanley Coren

Postanite najboljši vzgojitelj svojemu psu – spoznajte vse skrivnosti pasje psihe, poglobite se v njegovo dušo in se z njim še bolj povežite!

S pomočjo znanja dr. Stanleya Corena, pasjega psihologa svetovnega slovesa in pisca prve knjige na svetu o psihologiji psov boste postali pravi strokovnjak!

 

Knjiga GOVORITE PO PASJE? uči ljubitelje psov sporazumevanja s svojimi ljubljenci. Tisti, ki psov ne marajo, jih bodo z njeno pomočjo lažje razumeli, pomirila pa bo tudi tiste, ki se psov bojijo. Knjiga govori o tem, kako psi "govorijo" drug z drugim, kako razumejo sporočila, ki jim jih pošiljamo ljudje, in kako si lahko ljudje prevajamo tisto, kar nam skušajo sporočiti psi.

 

KAKO RAZMIŠLJAJO PSI je prva knjiga v slovenskem jeziku, ki celovito obravnava mišljenje in razum psov. Nudi tudi veliko napotkov za to, kako lahko razvijamo intelektualne sposobnosti psa in ga naučimo novih dejanj. V knjigi so poleg zanimivih podatkov in pripovedi o tem, kako psi razmišljajo in se obnašajo, opisane tudi številne pasje sposobnosti in značilnosti, ki jih do sedaj še nismo poznali ali pa zanje nismo niti slišali.

 

AKCIJSKA CENA: 28,50 €
REDNA CENA: 52,01 €
v ceno je vključen 5 % DDV

Izdelek je razprodan

Akcijska cena že vključuje 25% posebnega popusta, ki velja za vse artikle v polici Jesenski paketi knjig za skrbnike psov in mačk