Javna tribuna
Knjige Nakupovalna košarica
Pogoji naročanja

Gabriele Gugetzer, Karin Stahlhut: ASTRORECEPTI. Tehtnica

Kuharski recepti za ljubezen, uspeh in srečo

Avtor(ji): Gabriele Gugetzer, Karin Stahlhut

Avtorici v 12 knjižicah (za vsako zvezdno znamenje posebej) najprej povesta nekaj o značilnostih posameznega znamenja in (glede na to) priporočata kuharske recepte za pripravo okusnih predjedi, glavnih jedi in poobedkov. Posebno priporočata tudi recepte za uspeh, ljubezen in srečo. Na koncu predlagata jedilnike za uspeh, ljubezen in srečo. Izbrani recepti iz svetovne kulinarike nam predstavijo veliko zanimivih jedi, za katere morda nismo še nikoli slišali. Knjižice popestrijo zabavne ilustracije.

Format: 14 × 16,5 cm, 96 strani, večbarvni tisk, broširana vezava

 

Oglejte si nekaj strani iz knjige
(za listanje potrebujete Acrobat Reader)

 

CENA: 10,01 €
v ceno je vključen 5 % DDV

Izdelek je na voljo

št. izvod ov»Moj želodec hrepeni po francoski kuhinji s 3000 različnimi jedmi. Ne bi se branila niti izbrane in lahke japonske kuhinje: lepo zavit in napolnjen suši - ha, pri tem se še oči najedo! Pred, med in po si privoščiva trendovski koktajl, steklenico šampanjca in za nameček še kavo z mlekom, ki sicer ni ravno v stilu, vendar pomaga, da lahko trezna glava preveri, kaj ponuja okolica.«

V tej knjižici boste našli nepogrešljive recepte vseh receptov, s katerimi boste harmonični tehtnici pričarali kulinarični užitek z ljubeznijo, srečo in uspehom. Od račjih prsi s figovo omako, ki obljubljajo uspeh, do mareličnih kolačkov, ki bodo tehtnico uročili. Izvedeli boste, kako pripraviti tehtnici jed, posuto z zvezdami.