Javna tribuna
Knjige Nakupovalna košarica
Pogoji naročanja

Gabriele Gugetzer, Karin Stahlhut: ASTRORECEPTI. Oven

Kuharski recepti za ljubezen, uspeh in srečo

Avtor(ji): Gabriele Gugetzer, Karin Stahlhut

Avtorici v 12 knjižicah (za vsako zvezdno znamenje posebej) najprej povesta nekaj o značilnostih posameznega znamenja in (glede na to) priporočata kuharske recepte za pripravo okusnih predjedi, glavnih jedi in poobedkov. Posebno priporočata tudi recepte za uspeh, ljubezen in srečo. Na koncu predlagata jedilnike za uspeh, ljubezen in srečo. Izbrani recepti iz svetovne kulinarike nam predstavijo veliko zanimivih jedi, za katere morda nismo še nikoli slišali. Knjižice popestrijo zabavne ilustracije.

Format: 14 × 16,5 cm, 96 strani, večbarvni tisk, broširana vezava

 

Oglejte si nekaj strani iz knjige
(za listanje potrebujete Acrobat Reader)

 

CENA: 10,01 €
v ceno je vključen 5 % DDV

Izdelek je na voljo

št. izvod ovVse se začne z ovnom. Tako je, poženemo se v dir, kadar vidimo cilj. Stvari spravljamo v tek in smo prepričani, da ni nič nemogoče. Verjamemo v čudeže in s svojo voljo želimo doseči, da se ti tudi zgodijo - kar nam neredko tudi uspe.

V tej knjižici boste našli nepogrešljive recepte, s katerimi boste omrežili impulzivnega in dinamičnega ovna ter mu pričarali kulinarični užitek, ki mu bo prinesel ljubezen, uspeh in srečo. Od coq au rizlinga do kolačkov »čokolade ni nikoli preveč«, ki ga bodo prav gotovo uročili. Izvedeli boste, kako mu pripraviti jed, postreženo z zvezdami z neba.