Javna tribuna
Knjige Nakupovalna košarica
Pogoji naročanja

Gabriele Gugetzer, Karin Stahlhut: ASTRORECEPTI. Ribi

Kuharski recepti za ljubezen, uspeh in srečo

Avtor(ji): Gabriele Gugetzer, Karin Stahlhut

Avtorici v 12 knjižicah (za vsako zvezdno znamenje posebej) najprej povesta nekaj o značilnostih posameznega znamenja in (glede na to) priporočata kuharske recepte za pripravo okusnih predjedi, glavnih jedi in poobedkov. Posebno priporočata tudi recepte za uspeh, ljubezen in srečo. Na koncu predlagata jedilnike za uspeh, ljubezen in srečo. Izbrani recepti iz svetovne kulinarike nam predstavijo veliko zanimivih jedi, za katere morda nismo še nikoli slišali. Knjižice popestrijo zabavne ilustracije.

Format: 14 × 16,5 cm, 96 strani, večbarvni tisk, broširana vezava

 

Oglejte si nekaj strani iz knjige
(za listanje potrebujete Acrobat Reader)

 

CENA: 10,01 €
v ceno je vključen 5 % DDV

Izdelek je na voljo

št. izvod ov»Če se pravkar ne izgubljam v morju planetov, bom zadovoljen tudi z ribnikom, potokom, reko, kopalno kadjo ali oceanom. Da se le lahko prepustim toku in odvržem svoje meje, začutim neskončnost in se tako odpočijem od sveta, ki pušča sanjam le malo prostora.«

Tukaj najdete recepte vseh receptov za ljubezen, uspeh in srečo, s katerimi boste zasanjani ribi uresničili sanje o ljubezni, uspehu in sreči. Vse od ledene paradižnikove juhe, ki bo ribo osrečila, prek lososovih testenin v smetanovi omaki s koprom pa do jabolčne pite z mandljevim nadevom - izvedeli boste vse o morju dobrot, v kateri bo riba še posebej rada zaplavala.