Javna tribuna
Knjige Nakupovalna košarica
Pogoji naročanja

Gabriele Gugetzer, Karin Stahlhut: ASTRORECEPTI. Kozorog

Kuharski recepti za ljubezen, uspeh in srečo

Avtor(ji): Gabriele Gugetzer, Karin Stahlhut

Avtorici v 12 knjižicah (za vsako zvezdno znamenje posebej) najprej povesta nekaj o značilnostih posameznega znamenja in (glede na to) priporočata kuharske recepte za pripravo okusnih predjedi, glavnih jedi in poobedkov. Posebno priporočata tudi recepte za uspeh, ljubezen in srečo. Na koncu predlagata jedilnike za uspeh, ljubezen in srečo. Izbrani recepti iz svetovne kulinarike nam predstavijo veliko zanimivih jedi, za katere morda nismo še nikoli slišali. Knjižice popestrijo zabavne ilustracije.

Format: 14 × 16,5 cm, 96 strani, večbarvni tisk, broširana vezava

 

Oglejte si nekaj strani iz knjige
(za listanje potrebujete Acrobat Reader)

 

CENA: 10,01 €
v ceno je vključen 5 % DDV

Izdelek je na voljo

št. izvod ovČe bi strnil svojo filozofijo o hrani v eni povedi - rad jem vse, kar je dobro. In če dodam še eno - če hrana povrhu vsega ni draga ter jo pripravim hitro in enostavno, mi bo teknila še toliko bolj.

Tukaj najdete recepte vseh receptov za ljubezen, uspeh in srečo, s katerimi se bo razumen kozorog, ki vedno stoji z nogami trdno na tleh, okrepčal za nove podvige. Jedi vse od milanskega poslovnega kosila prek krompirjevega narastka z jurčki pa do bananinega zavitka Banoffie bodo zagotovo očarale kozoroga - izvedeli boste vse, da mu boste lahko postregli zvezde z neba.