Javna tribuna
Knjige Nakupovalna košarica
Pogoji naročanja

Gabriele Gugetzer, Karin Stahlhut: ASTRORECEPTI. Dvojčka

Kuharski recepti za ljubezen, uspeh in srečo

Avtor(ji): Gabriele Gugetzer, Karin Stahlhut

Avtorici v 12 knjižicah (za vsako zvezdno znamenje posebej) najprej povesta nekaj o značilnostih posameznega znamenja in (glede na to) priporočata kuharske recepte za pripravo okusnih predjedi, glavnih jedi in poobedkov. Posebno priporočata tudi recepte za uspeh, ljubezen in srečo. Na koncu predlagata jedilnike za uspeh, ljubezen in srečo. Izbrani recepti iz svetovne kulinarike nam predstavijo veliko zanimivih jedi, za katere morda nismo še nikoli slišali. Knjižice popestrijo zabavne ilustracije.

Format: 14 × 16,5 cm, 96 strani, večbarvni tisk, broširana vezava

 

Oglejte si nekaj strani iz knjige
(za listanje potrebujete Acrobat Reader)

 

CENA: 10,01 €
v ceno je vključen 5 % DDV

Izdelek je na voljo

št. izvod ov»Smo umetniki hitrega prehranjevanja kar tako mimogrede. Toda shujševalna kura? Lepo vas prosim. Kaj nam pomagajo popolna želodčna stena in ozki boki, če pa bomo umrli od dolgčasa. Ali naj s sabo vlečemo vrečo korenja, ko pa pri Francozu čez cesto na nas čaka cr?me br?lée ali v italijanski restavraciji za ovinkom testenine alfredo? Zagotovo ne!«

Tukaj najdete recepte vseh receptov, s katerimi boste življenjsko lakoto dinamičnega dvojčka potešili vedno in povsod. Izvedeli boste vse o hitro pripravljenih zvitkih, telečjem raguju, ki obljublja srečo, pa o jabolčnem tiramisuju, s katerim boste dvojčka zagotovo očarali. Tako boste lahko dvojčku postregli zvezde z neba.