Javna tribuna
Knjige Nakupovalna košarica
Pogoji naročanja

Gabriele Gugetzer, Karin Stahlhut: ASTRORECEPTI. Bik

Kuharski recepti za ljubezen, uspeh in srečo

Avtor(ji): Gabriele Gugetzer, Karin Stahlhut

Avtorici v 12 knjižicah (za vsako zvezdno znamenje posebej) najprej povesta nekaj o značilnostih posameznega znamenja in (glede na to) priporočata kuharske recepte za pripravo okusnih predjedi, glavnih jedi in poobedkov. Posebno priporočata tudi recepte za uspeh, ljubezen in srečo. Na koncu predlagata jedilnike za uspeh, ljubezen in srečo. Izbrani recepti iz svetovne kulinarike nam predstavijo veliko zanimivih jedi, za katere morda nismo še nikoli slišali. Knjižice popestrijo zabavne ilustracije.

Format: 14 × 16,5 cm, 96 strani, večbarvni tisk, broširana vezava

 

Oglejte si nekaj strani iz knjige
(za listanje potrebujete Acrobat Reader)

 

CENA: 10,01 €
v ceno je vključen 5 % DDV

Izdelek je na voljo

št. izvod ov»Kljub temu, da ljubimo svoje delo, si ne pozabimo vzeti časa za sprostitev - k čemur pa zagotovo spada slastna hrana, ne preobilna in ne premalo. Z veseljem posežemo po preprosti hrani, toda pri kakovosti ne popuščamo! Ob tem pa nikakor ne sme manjkati čuten in kulinarični ambient.«

Tukaj najdete recepte vseh receptov za ljubezen, uspeh in srečo, s katerimi boste biku, ki elegantno stoji z nogami vedno trdno na tleh, pripravili krepko hrano, da se bo okrepčal za pot do ljubezni, uspeha in sreče. Spoznali boste vse od boršča prek lososove lazanje do muffinov z borovnicami, da mu boste lahko postregli zvezde z neba, ne da bi ga morali povleči za roge.