Javna tribuna
Knjige Nakupovalna košarica
Pogoji naročanja

Gabriele Gugetzer, Karin Stahlhut: ASTRORECEPTI. Devica

Kuharski recepti za ljubezen, uspeh in srečo

Avtor(ji): Gabriele Gugetzer, Karin Stahlhut

Avtorici v 12 knjižicah (za vsako zvezdno znamenje posebej) najprej povesta nekaj o značilnostih posameznega znamenja in (glede na to) priporočata kuharske recepte za pripravo okusnih predjedi, glavnih jedi in poobedkov. Posebno priporočata tudi recepte za uspeh, ljubezen in srečo. Na koncu predlagata jedilnike za uspeh, ljubezen in srečo. Izbrani recepti iz svetovne kulinarike nam predstavijo veliko zanimivih jedi, za katere morda nismo še nikoli slišali. Knjižice popestrijo zabavne ilustracije.

Format: 14 × 16,5 cm, 96 strani, večbarvni tisk, broširana vezava

 

Oglejte si nekaj strani iz knjige
(za listanje potrebujete Acrobat Reader)

 

CENA: 10,01 €
v ceno je vključen 5 % DDV

Izdelek je na voljo

št. izvod ov»Ker se na dnu moje duše skriva bonvivan (uživač), najraje posežem po menijih za sladokusce, ki pa naj bodo obenem zdravi - kar je le na videz nezdružljivo. To pa je le ena plat naše kulinarične naklonjenosti. Nikjer drugje vam ne postrežejo s tako izjemnim chateaubriandom, nikjer drugje ni odprt tako raznolik in prefinjen bife in prav me vas povabimo na priljubljene tematsko obarvane pogostitve ob posebnih priložnostih.«

Tukaj najdete recepte vseh receptov, da boste redoljubno devico v neredu okolice popeljali na pot ljubezni, uspeha in sreče: vse tja od morskega vraga v zeliščni omaki, ki bo devico očaral, pa do francoskih krhkih piškotov, ki obljubljajo ljubezen. Izvedeli boste vse, da boste lahko devici postregli zvezde z neba.