Javna tribuna
Knjige Nakupovalna košarica
Pogoji naročanja

Annabel Karmel + Annalee Levine, Jana Johnson, Arlene Hamilton Stewart: VELIKA PAPARICA ZA MALE PAPAVČKE + KNJIGA KVIZOV O ROMANCAH IN LJUBEZNIH ZA NAJSTNICE

Avtor(ji): Annabel Karmel + Annalee Levine, Jana Johnson, Arlene Hamilton Stewart

Knjiga VELIKA PAPARICA ZA MALE PAPAVČKE je postala prava svetovna uspešnica. Do danes je bilo prodanih že več kot milijon izvodov. Konec leta 2006 je izšla prenovljena knjiga z novim naslovom NOVA VELIKA PAPARICA ZA MALE PAPAVČKE in je še vedno v prodaji. Zadnja, še bolj prenovljena izdaja nosi tak naslov kot prva - VELIKA PAPARICA ZA MALE PAPAVČKE. Paparica je pač vedno velika knjiga, najsi bo manj nova, nova ali najnovejša. Velika pa je zato, ker svetuje na najbolj izbran, izostren način tisto, kar je najboljše za dojenčka in malčka, poleg tega pa nudi številne recepte za enostavno in poceni pripravo najrazličnejših slastnih jedi.

 

Namen KNJIGE KVIZOV O ROMANCAH IN LJUBEZNIH ZA NAJSTNICE, ki sta jo napisali najstnici zato, da bi svoje izkušnje posredovali vsem najstnicam, katere stopajo na pot romantike in ljubezni, noče vsiljevati njunih pogledov na ta čudoviti in razburljivi del življenja vsake mladostnice, ampak želi, da na podlagi njunih zgledov vzbuditi v mladih bralkah razmišljanje in sposobnost presoje o zelo aktualnih temah. 

CENA: 38,00 €
v ceno je vključen 5 % DDV

Izdelek je na voljo

št. komplet ov