Javna tribuna
Učila Nakupovalna košarica
Pogoji naročanja
št. zadetkov: 2 STRAN: 1

Tonka Tacol: BARVNI NAUK - komplet 16 plakatov

Komplet plakatov za likovno vzgojo v osnovni šoli

Avtor(ji): Tonka Tacol

V kompletu je 16 plakatov formata B2 (50 × 70 cm), ki so opremljeni z letvicami in zapakirani v kartonskem tulcu. Z njihovo pomočjo likovni pedagogi laže predstavijo učencem temeljne zakonitosti barvnih razmerij, izobešeni na stenah učilnice pa ves čas opravljajo svoj izobraževalni namen.

Nekaj naslovov tem, ki jih pokrivajo plakati: Barvni krog in nastanek barv, Tople in hladne barve, Barvna ubranost (harmonija), Svetlo-temno nasprotje (kontrast), Svetlostne vrednosti (valeurji), Barvna skladja (akordi), Vidno (vizualno) ravnovesje, Tonsko slikanje, Barvno (koloristično) slikanje.

več o izdelku » 


CENA: 78,89 €
v ceno je vključen 9,5 % DDV

Izdelek je razprodan

Tonka Tacol: Učilo Mapa BARVNI LISTI A4 - 68 listov

Mapa z 68 barvnimi listi A 4 in barvno shemo

Avtor(ji): Tonka Tacol

Mapa ponuja liste formata A 4, na katerih je mogoče najti: prvo-, drugo- in tretjestopenjske barve, nevtralne barve, tonsko lestvico, svetlostne odtenke prvo- in drugostopenjskih barv, barvne odtenke, ki nastanejo z mešanjem prvo- in drugostopenjskih barv, ter pestre, nepestre in manj pestre, tople in hladne barve. Učilo podpira barvna shema na notranjem zavihku mape. Listi so podlaga raznim risarskim in risarsko-slikarskim tehnikam ter pomagajo pri iskanju likovnih rešitev v plastičnem oblikovanju in pri izvedbi likovnih nalog iz prostorskega oblikovanja.

Mapo je kot edino za uporabo pri pouku likovne vzgoje v osnovni in srednji šoli priporočila Komisija za učbenike in učila pri Strokovnem svetu RS za vzgojo in izobraževanje.

Učilo je patentirano pri Uradu RS za intelektualno lastnino in ima patent št. 21578.

več o izdelku » 

Oglejte si nekaj strani iz knjige
(za listanje potrebujete Acrobat Reader)


CENA: 6,96 €
v ceno je vključen 9,5 % DDV

Izdelek je na voljo

št. izvodov

št. zadetkov: 2STRAN: 1