Javna tribuna
Knjige Nakupovalna košarica
Pogoji naročanja

Sabrina Meško: MUDRE. Kozorog

Mudre za astrološka znamenja

Avtor(ji): Sabrina Meško

Nebesno znamenje, pod katerim smo rojeni, v določeni meri vpliva na naš značaj, moči, nagnjenosti, želje, posebne sposobnosti, pa tudi šibkosti in zdravstvene težave. S preprosto vajo muder, ki so izbrane za vsako astrološko znamenje posebej, lahko pozitivne lastnosti okrepimo, ovire pa spremenimo v prednosti. Knjižice muder so razdeljene na štiri teme - mudre za premagovanje izzivov, za zdravje, za ljubezen in za uspeh, pod katerimi so za vsako astrološko znamenje posebej opisane tri mudre.

Format: 10 × 12,5 cm, 65 strani, večbarvni tisk, trda vezava

NA ZALOGI SAMO ŠE NEKAJ IZVODOV!

 

CENA: 10,01 €
v ceno je vključen 5 % DDV

Izdelek je na voljo

št. izvod ov



Vsak od nas nosi v sebi »skriti zemljevid«, na katerem so vrisane samo naše značilnosti, želje, šibkosti, nadarjenosti in možnosti življenjske poti. Informacijo, ki nam jo pokaže naš horoskop, lahko koristno uporabimo pri enem izmed življenjsko najpomembnejših in najzanimivejših potovanj - pri raziskovalni poti v samega sebe. Poznavanje samega sebe pa je velika moč, do katere nas lahko pripeljejo tudi mudre.

Mudre so položaji dlani in rok pri jogi, ki krepijo in uravnovešajo posamezne energetske centre - čakre, katerih dejavnost vpliva na naše splošno počutje in stanje duha. Vsaka mudra deluje z aktivacijo in s preusmeritvijo energije tudi na naše energijske kanale, kar pošilja stimulativni energijski tok skozi možganski center, živčevje in notranje organe. Z izvajanjem muder zato trajno koristimo našemu celotnemu žleznemu, živčnemu, mišičnemu in telesnemu sestavu, skratka ohranjamo vitalnost in dobro počutje.

Vaje muder ne zahtevajo posebnih spretnosti, saj so preproste. Izvajamo jih lahko kjerkoli in kadarkoli, najbolje pa je, če si zanje najdemo tih, miren in oseben kotiček, kjer vadimo takoj zjutraj, ko se zbudimo, saj se takrat najlaže umirimo, ali zvečer pred spanjem. Mudre lahko vadimo, kakor želimo, vendar vsaj tri minute na dan. Pri večini muder občutimo takojšen učinek, pri zahtevnejših problemih pa lahko vaja muder traja nekaj tednov, da začutimo spremembe. Med vajo je najbolje sedeti na udobnem stolu, lahko pa tudi v lotosu na blazini ali odeji, pomembno je le, da imamo raven hrbet in da nam je udobno. Oči lahko zapremo ali nalahno pripremo, pogled pa mehko usmerimo proti konici nosu. Bistvenega pomena pri vajah muder je pravilno dihanje, ki naj bo dolgo in poglobljeno. Večjo učinkovitost vaj dosežemo tako, da se obdamo z ustrezno barvo, ki je navedena pri vsaki mudri posebej, lahko pa tudi glasno ali šepetaje ponavljamo mantre, starodavne zdravilne besede, ki močno vplivajo na celostno osebnost.

,