Javna tribuna
Knjige Nakupovalna košarica
Pogoji naročanja

Gabriele Gugetzer, Karin Stahlhut: ASTRORECEPTI. Rak

Kuharski recepti za ljubezen, uspeh in srečo

Avtor(ji): Gabriele Gugetzer, Karin Stahlhut

Avtorici v 12 knjižicah (za vsako zvezdno znamenje posebej) najprej povesta nekaj o značilnostih posameznega znamenja in (glede na to) priporočata kuharske recepte za pripravo okusnih predjedi, glavnih jedi in poobedkov. Posebno priporočata tudi recepte za uspeh, ljubezen in srečo. Na koncu predlagata jedilnike za uspeh, ljubezen in srečo. Izbrani recepti iz svetovne kulinarike nam predstavijo veliko zanimivih jedi, za katere morda nismo še nikoli slišali. Knjižice popestrijo zabavne ilustracije.

Format: 14 × 16,5 cm, 96 strani, večbarvni tisk, broširana vezava

 

Oglejte si nekaj strani iz knjige
(za listanje potrebujete Acrobat Reader)

 

CENA: 10,01 €
v ceno je vključen 5 % DDV

Izdelek je na voljo

št. izvod ov



»Notranja globina, domačnost, materinski čut, veliko ... ogromno razumevajoče srce, ki ne pozabi odpuščati, ter lepota - no, rak ima kar nekaj čudovitih lastnosti. Omenimo lahko še skromnost, občutljivost, se opravičujem čutnost. In čut za vse lepo. Kar v kuhinji nikoli ni odveč.«

Tukaj najdete recepte vseh receptov za ljubezen, uspeh in srečo, s katerimi boste osvojili srce čustvenega raka in ga vodili po poti ljubezni, uspeha in sreče, da jo tokrat ne bo ucvrl nazaj. Vse tja od cr?pes z račjim nadevom, ki obljubljajo uspeh, pa do mlečnega riža s cimetom, ki bo raka naravnost očaral - izvedeli boste vse, da boste raku lahko postregli zvezde z neba.